Search results

  1. dirthead1

    WTB: Giraud Trimmer 308 Case Holder

    I’m looking for a 308 case holder for a Giraud power trimmer. Thanks
  2. dirthead1

    SOLD: Vortex Razor AMG 6-24 EBR-7B Mil

    For sale: Vortex Razor AMG 6-24x50 (AMG-5) with EBR-7B MRAD reticle. I’m the original owner. It’s been to the range twice. Works flawlessly. It was mounted in NF rings and torqued to 15 in-lb. It’s in perfect condition as seen in the photos. I’m sure if you look hard enough there are some very...
  3. dirthead1

    Sold: Magnetospeed V3

    Selling a Magnetospeed V3 in excellent condition. It’s only been used a handful of times. I have a labradar and prefer to use it, so no need to keep both. $old shipped. PayPal, Zelle, USPS money order. No trades
  4. dirthead1

    Sold: Swarovski SLC 15x56

    Like new Swarovski SLC 15x56 binoculars with Swaro tripod mount. I bought these late last year and they have been out of the safe once. I just don't use them and can use the money for other things. They will come with the case, box, owner's manual, and tripod mount. $1900 shipped/insured...
  5. dirthead1

    Bartlein Carbon Wrapped Barrels

    I just saw a facebook post by GA Precision about Bartlein offering carbon wrapped barrels. This should be very interesting....... Anyone else see this?
  6. dirthead1

    OneShot63 is GTG

    I bought an item from OneShot63. Quick shipping and item was exactly as described.
  7. dirthead1

    SOLD Christensen Arms MPR 308 16"

    Sold For sale is a like new Christensen Arms MPR 308 with 16" carbon barrel. It has a 1-10" twist barrel with 5/8-24 threads, Christensen muzzle brake, Trigger Tech Primary flat trigger, and 20 moa rail. I'm the original owner and have fired 42 rounds through it. With 168 FGMM, it easily...
  8. dirthead1

    Sold: Nightforce NXS 3.5-15x50 MOAR C429

    For sale is a NF NXS 3.5-15x50 scope with MOAR reticle. It's NF model C429. The reticle is illuminated and it does have a zero stop. It comes with the box, owner's manual, and bikini covers. The scope has only been to the range 1 time and is in perfect condition. No marks on it at all. $1375...
  9. dirthead1

    **Sold** Kestrel 5700 Hornady 4DOF

    Sold For sale is a Kestrel 5700 with Hornady 4DOF ballistics. It’s brand new and never been taken out of the box. I received it today from Leupolds Mark 5 rebate. Since I already have a 5700 Elite, I have no use for it. $395 shipped PayPal F&F, Zelle, or Apple Pay. No trades. .
  10. dirthead1

    SOLD: Hog Saddle

    I have a used Mod 7 Hog Saddle for sale. It's used and does show some scuffs on the powder coat. The pads are in perfect shape. It works perfectly. No QD plate included. $240 $OLD shipped. Not interested in trades. Paypal, Zelle, USPS Money Order.
  11. dirthead1

    SOLD: Tangent Theta TT315P Gen 2XR

    For sale is a Tangent Theta 315P with Gen 2XR reticle. Scope is in excellent condition and includes the box, flip covers, ARD, and owners manual. $3100 shipped in the CONUS. PayPal F&F (or add 3%), Zelle, Cashiers check, USPS money order. No trades.
  12. dirthead1

    Sold: Spuhr SP-4002 Mount

    For sale is a Spuhr SP-4002 Mount. It’s 34mm, 1.5”, 0 moa. The mount comes in the factory box with extra screws, wedge leveler, and instructions. It’s in like new condition. Sold. shipped. PayPal F&F, Zelle, USPS money order. No trades.
  13. dirthead1

    SOLD Ckye Pod w/Arca Mount

    Sold to Toddmonty For sale is a Ckye Pod with standard length legs and Arca mount. It comes with spiked feet and a set of rubber feet. It is in perfect condition. $450 shipped. PayPal F&F, Zelle, USPS money order. No trades.
  14. dirthead1

    SOLD: Nightforce ATACR F1 5-25x56 Mil-XT C616

    Sold I'm selling a very lightly used NF Atacr 5-25 with Mil-XT reticle. I'm the original owner of this scope. It's been mounted in a Spuhr on my AI for about 8 months and only used a handful of time. Included is the original box and paperwork, flip up lens caps, etc. Spuhr mount and AI are...
  15. dirthead1

    SOLD SPF: AIAX 6.5 Creedmoor Dark Earth $4950

    Sold Pending Funds I had decided to keep this, but I'm about to have back surgery, so it's back up for sale. I will probably regret this, but I have for sale a 2017 Accuracy International AX in 6.5 Creedmoor. Below are the specs and items included. I'm the 2nd owner. I bought it in December...
  16. dirthead1

    Mil vs MOA Sticky

    @lowlight has a great video discussing Mil vs Moa. Would it be possible to make that a sticky? That question is asked more than any other on a weekly basis in the optics area. Could we consolidate that topic to make it easier for new shooters to access that discussion?
  17. dirthead1

    SOLD: Burris XTR II 2-10x42 G2B Mildot - $500

    Sold I have two Burris XTR II scopes for sale. Both are in excellent condition and include the box and flip caps. 4-20x50 SCR Mil - SOLD 2-10x42 G2B Mildot - $600 $500 Both reticles are illuminated. Prices are shipped. Payment by PayPal F&F, Zelle, USPS money order. No trades
  18. dirthead1

    j-moose32 is GTG

    @j-moose32 purchased a Tikka Tac A1 from me in the PX. Comms were excellent and he paid right away. He's a good guy to deal with.
  19. dirthead1

    TangoSierra916 is GTG

    I purchased a Spuhr mount from @TangoSierra916. Shipping was very fast and the mount was in perfect condition.
  20. dirthead1

    Found: Nightforce ATACR 5-25x56 F1 Mil-XT

    Found one I'm looking to buy a new or like new NF ATACR 5-25x56 F1 with Mil-XT reticle. Let me know what you have.